Királyi Régió Borászati Katalógusa
  
 BORÁSZATOK
 Badacsonyi borvidék
 Balatonfelvidéki borvidék
 Balatonfüred-csopaki borvidék
 Etyek-budai borvidék
 Móri borvidék
 Neszmélyi borvidék
 Somlói borvidék

 SZÁLLÁSHELYEK
 >> Apartmanok
 Fizetõ vendég szolgáltatás
 Fogadó, Motel, Panzió
 Hotel, Szálloda
 Ifjúsági szállás
 Kemping
 Kollégium
 Kulcsosház, Vendégház
 Turistaszállás
 Villapark, Szabadidõközpont
 
 VENDÉGLÁTÁS
 Borozó, Sörözõ
 Büfé, Falatozó, Bisztró
 Cukrászda, Fagyizó
 Diszkó, Bár
 Eszpresszó, Kávéház
 Étterem, Csárda, Vendéglõ
 Gyorsétkezés, Pizzéria
 Kaszinó, Játékterem
 Palacsintázó, Hamburgeres
 Rendezvényszervezés
 Sport, Szabadidõ központ
 Vendéglátóipari eszköz
 Vendéglátóipari zene
 
 LÁTNIVALÓK
 Múzeumok
 Skanzen
 
 KERESÉS
 
Aktuális cégjegyzék kategóriában:
Kulcsszó:
Település (irányítószám):
 
 TOP HÍREK
Continental: 4,2 milliárdos K+F bővítés
2021-06-08 16:40:34
Mészáros Csaba természetfotó kiállítása

2021-06-08 16:36:29
Jön a 3. ZeneMánia Tábor Tatán
2021-06-08 16:33:36
Együttműködés a Magyar Közút és a MATE között
2021-06-08 16:29:17
Elkészült a Bory-vár LEGO-mása
2021-06-08 16:21:31
Elhunyt a korábbi MLSZ-alelnök, Imrő János

61 éves korában elhunyt Imrő János, a Magyar Labdarúgó-szövetség korábbi alelnöke. A tatabányai születésű testnevelő, Imrő János 1998-1999-ben volt a Magyar Labdarúgó-szövetség alelnöke, a Kovács Attila vezette elnökség tagjaként.

Imrő János már az égi pályákon játszik az Aranycsapat KEM-i tagjaival, Grosics Gyulával és Buzánszky Jenővel

 

 

 

 

 

 

 

 

Imrő János 1959. szeptember 11-én született Tatabányán. Elmondása szerint sokat köszönhet szüleinek, akik segítették abban, hogy diplomás pedagógussá váljon. Először az Esztergomi Tanítóképző Főiskolán államvizsgázott 1980-ban, majd önszorgalmának köszönhetően a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán tanult és lett belőle testnevelő tanár. Azonban itt sem állt meg és sok éjszakai tanulással a Testnevelési Főiskolán elvégezte a sportszervezői szakot, 1988 óta okleveles sportmenedzser.

Sorsa úgy alakult, hogy "örök szerelme" a sport lett. Két fő sportága a labdarúgás és az atlétika volt, amelyeket párhuzamosan egymást kiegészítve rendszeresen űzött. A focit az Oroszlányi Bányász Sportkörben kezdte, ahol hamarosan a kapus poszton kötött ki. Majd játszott az esztergomi MIM Vasas, a Pusztavám, a Vértes-KOMÉP SC és a Felsőgalla csapatában is. A SZIM Vasasban pedig közép- és hosszútávon futásban versenyzett.

1980-ban kezdett tanítani testnevelést az oroszlányi Arany János Általános Iskolában és egyúttal a városi egyesület serdülő labdarúgó csapatának az edzőjeként tevékenykedett.

1984-től a Komárom Megyei Tanács Sporthivatalában dolgozott a versenysport módszertani főelőadójaként. 1988-ban az ő főszervezésében alakulhatott meg az önálló társadalmi szervezetként működő megyei labdarúgó szövetség, amelyben volt utánpótlás- bizottsági elnök, alelnök, elnök és jelenleg a szervezet főtitkára.

1989-ben a KOMÉP Vállalat sportigazgatójaként ügyködött, és egyúttal az egyesület elnöki tisztségét is betöltötte. Szervezői munkájának köszönhetően egészen az NB III-ba került az egyesület felnőtt csapata.

A sportág labdarúgó utánpótlás-nevelésért végzett munkájának elismeréseként 1998-ban a Magyar Labdarúgó Szövetség alelnökévé választották. Egyike volt azoknak, akik sokat tettek azért, hogy a foci utánpótlás-nevelés államilag támogatott szakággá váljék.
Menet közben folyamatosan képezte magát ,és az UEFA "A" labdarúgó edzői licencet is megszerezte.

Imrő János munkája a hobbija is. hiszen 2001-ben megalakította a tatabányai székhelyű IMI Szabadidő és Utánpótlás Sport Egyesületet is, melynek eredményeként ma már több mint 150 gyermek focizik a sportszervezet színeiben. Különböző településeken segítik a foci helyi bázisának megerősödését. Büszke volt arra, hogy keze alól válogatott és NB-s szintű labdarúgók kerültek ki. Legutoljára Kovács István Dadról és Szabó Pál Császárról /IMI SZUSE/ labdarúgó kapott profi szerződést a Tatabányai FC-nél.

Imrő János legutóbb Szombathelyen élt, a 2017-2018-as idényben a vas megyei II. osztályú Büki TK még nevezte őt a bajnokságra is, de pályára nem lépett. A büki labdarúgó-szakosztály vezetőjeként, edzőjeként is dolgozott korábban.

Isten nyugosztalja!

2020.11.18 16:58:00
 
Minden jog fenntartva!    *    www.regioregia.hu    *    www.kiralyiregio.hu