Királyi Régió Borászati Katalógusa
  
 BORÁSZATOK
 Badacsonyi borvidék
 Balatonfelvidéki borvidék
 Balatonfüred-csopaki borvidék
 Etyek-budai borvidék
 Móri borvidék
 Neszmélyi borvidék
 Somlói borvidék

 SZÁLLÁSHELYEK
 >> Apartmanok
 Fizetõ vendég szolgáltatás
 Fogadó, Motel, Panzió
 Hotel, Szálloda
 Ifjúsági szállás
 Kemping
 Kollégium
 Kulcsosház, Vendégház
 Turistaszállás
 Villapark, Szabadidõközpont
 
 VENDÉGLÁTÁS
 Borozó, Sörözõ
 Büfé, Falatozó, Bisztró
 Cukrászda, Fagyizó
 Diszkó, Bár
 Eszpresszó, Kávéház
 Étterem, Csárda, Vendéglõ
 Gyorsétkezés, Pizzéria
 Kaszinó, Játékterem
 Palacsintázó, Hamburgeres
 Rendezvényszervezés
 Sport, Szabadidõ központ
 Vendéglátóipari eszköz
 Vendéglátóipari zene
 
 LÁTNIVALÓK
 Múzeumok
 Skanzen
 
 KERESÉS
 
Aktuális cégjegyzék kategóriában:
Kulcsszó:
Település (irányítószám):
 
 TOP HÍREK
Párbeszédre van szükség
2022-11-28 17:15:15
Tartós élelmiszergyűjtés, takarókat is várnak
2022-11-28 17:03:17
Csalók járják a társasházakat
2022-11-28 17:00:38
Közel nyolcmilliós támogatás
2022-11-28 16:57:01
Együttműködési megállapodás
2022-11-28 16:46:30
Mérnök Est Komárom-Esztergom Megyében

Két év szünet után, az elmaradt hagyományos Mérnökbálok pótlásaként a Komárom-Esztergom Megyei Mérnöki Kamara ezúttal kötetlenebb formában Mérnök Estet tartott a közelmúltban felújított és átadott Oroszlányi Bányászati Múzeumban. A rendezvény délutáni programjaként az érdeklődők megtekintették a Múzeum az országban egyedülállóan tartalmas tárlatát, utaztak a Bányavasúton. Az Est kellemes, családias légkörben telt, melyet az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar koncertje tett különlegessé.

A rendezvény vendégei közt köszönthettük Wagner Ernőt a Magyar Mérnöki Kamara elnökét, Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő asszonyt, Rajnai Gábort, Oroszlány város alpolgármesterét, Szücsné Posztovics Ilona asszonyt, Tatabánya Megyei Jogú Város polgármesterét is.

Az eseményen a KEM Építész Kamara "Az Év Háza Komárom-Esztergom Megyében" című kiállítását is megtekinthették az résztvevők, melyet Markos Anikó, a megyei Építész Kamara elnöke ismertetett.

A mérnökök, építészek, műszaki szakemberek találkozóján az Oroszlányi Bányászati Múzeum felújításának tapasztalatairól Ádám Katalin, a T-Mátrix Kft. ügyvezetője osztott meg néhány gondolatot, a kivitelező szemszögéből. A vállalkozó szellemű vendégeink kitölthették a bányászati témájú kvízt is melynek helyes megfejtői között egy-két ajándék is kisorsolásra került. Játékmesterünk különféle társasjátékokkal is készült, melyeket igény szerint kipróbálhattak a résztvevők az este folyamán.

A Mérnök Est nem múlhatott el a bányász hagyományok felelevenítése nélkül, így a vendégek egy-egy pohár krampampulit is megkóstolhattak a külön erre az eseményre készített korsókból, természetesen csak a "Krampampuli dal" eléneklése után!

Az esemény tombolasorsolással zárult, ahol gazdára találtak a szervezők és támogatóink által felajánlott értékes ajándékok. Nagyon köszönjük minden vendégünknek a részvételt, öröm volt, hogy ismét lehetőségünk nyílt a találkozásra, beszélgetésre, felhőtlen szórakozásra.

Jó szerencsét!

2022.09.22 15:26:29
 
Minden jog fenntartva!    *    www.regioregia.hu    *    www.kiralyiregio.hu